Je hebt waarschijnlijk ooit gekozen voor het ouderschap vanuit een idealisme om de kinderen voort te brengen die met trots bijdragen aan het bestaan van de mensheid. Vanaf dat ze er waren heb je alle liefde en energie in de opvoeding gestopt, in de verwachting dat deze optelsom zou leiden tot perfecte lieve gehoorzame kinderen. Helaas bleek dit niet persé garantie voor succes. Nadat je de meeste opvoedtechnieken en adviezen van vrienden en buren wel hebt uitgeprobeerd en de sfeer in het gezin tot een minimum is gedaald, ben je ten einde raad hoe nu verder...

Herken jij je in het bovenstaande?

Dan is dat niet leuk en zeker erg vervelend voor jullie als gezin. Ik kan jullie hiermee helpen. Ik heb gemerkt dat mijn manier van opvoeden toevallig werkt. Als moeder van twee nu al grote pubers verwachtte ik elk voorgaande jaar in de opvoeding, gezien de ervaring van andere ouders en opvoedprogramma's, dat het snel moeilijker zou worden en ze zouden veranderen in opstandige brutale egoïstische wezens. Dat gebeurde echter nooit, zelfs niet in de puberteit en aangezien mijn kinderen totaal verschillend zijn net als iedereen, had het klaarblijkelijk te maken met mijn manier van opvoeden.

 

Door de jaren heen ben ik me steeds verder gaan verdiepen in het fenomeen opvoeden en heb ik op basis van mijn kennis en ervaring een methode ontwikkeld om deze succesformule voor ieder gezin toegankelijk te maken. Het maakt me elke dag weer blij om te zien dat gezinnen door deze methode weer in staat zijn effectief met elkaar te communiceren waardoor er een liefdevolle gezinssituatie ontstaan waar ruimte is om te groeien en te leren van elkaar.

 

Wil je graag meer weten over mijn manier van coachen en wat ik met behulp van deze methode voor jou als ouder, jullie kind of groepscaching voor het hele gezin, neem gerust contact met me op.

Ashleigh Warner

"At the core of all anger is a need that is not being fulfilled"

Marshall Rosenberg