Vrije inloop koffietafel gezinsgeluk

Drinken wij binnenkort ook samen een kop koffie? Ongeveer 1 maal per 2 weken organiseer ik een open koffietafel waarbij we samen kunnen sparren over opvoedingskwesties.

Kom gerust langs om je ervaringen en vragen met het opvoeden te delen met mij en andere ouders. Eens in de 14 dagen op woensdag en op vrijdag van 10.30-11:30 uur kun je gewoon even binnenlopen aan de Violenhoeksweg 14 te WIERDEN. Koffie en thee staan klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen hoor ik wel graag even van te voren of je komt. Dat kan eenvoudig door het sturen van een mail.

Opvoeden kan in elke leeftijdsfase soms best ingewikkeld zijn. Hoe ga je toch om met eigenwijze kleuters, opstandige pubers, social media, woede uitbarstingen, huiswerk etc. Ik hoor dit bij zoveel ouders om mij heen en vaak beland je dan in een negatieve klagende neerwaartse spiraal. Ik wil graag ouders inspireren dat het ook anders kan en zo is het idee van een open koffietafel geboren.

 

Kom een keer op de koffie om samen met anderen te brainstormen over thema’s als mobiele telefoons, online gamen, toetsweek, meehelpen in huis, alcohol, niet aan afspraken houden etc. Het is mijn missie om ouders te laten zien, dat je deze problematiek aan kunt vliegen op een manier die voor iedereen werkt en die zelfs leidt tot minder toekomstige conflicten.

Na zo’n koffie-ochtend is dit meestal de reactie:

“Ik vond het prettig dat mijn ervaringen te kunnen delen met andere ouders en herkenning vinden. Daarnaast ook veel gelachen en praktische tips gekregen. Met name het feit dat je door net even anders te communiceren conflicten veel makkelijker kunt oplossen en in de toekomst zelfs kunt voorkomen vond ik erg waardevol. Ik schuif graag nog weer eens aan!

Geplande koffietafels:

  • woensdag 2 februari

  • vrijdag 11 februari

  • woensdag 16 februari

  • vrijdag 25 februari

  • woensdag 2 maart

  • vrijdag 11 maart

  • woensdag 16 maart

  • vrijdag 25 maart

Kun je niet op één van deze dagen, maar wil je wel graag een keertje aanschuiven, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Woon je te ver weg of komt het aanschuiven voor jou te dichtbij, maar ben je wel geïnteresseerd in opvoedtips, meld je dan aan voor wekelijks gratis opvoedtips in je mailbox of sluit je aan bij besloten Facebook groep Familielounge tips voor gezinsgeluk.